2010. november 13., szombat

Márton napi libacomb,(ahogy én szeretem)

Hagyma,
fokhagyma,paprika,paradicsom,

narancs,alma
liba comb,só,bors,rózsa bors,kakukkfű,rozmaring

libazsír
a krumplit a hús szaftjába sütöttem meg.
Jó étvágyat

3 megjegyzés:

  1. Nem semmi vagy Iván, ahogy szépen felszeletelgeted, összerendezgeted a hozzávalókat! Szép és ügyes! Én biztos nem lettem volna ilyen akkurátus, de ez tetszik. A férjem is ilyen:)))

    VálaszTörlés
  2. Kedves m
    Mivel ez az esemény nálam nem "mindennapos",igy kihasználtam a lehetőséget,de azért a blogodba belepislantva, nem kell a "szomszédba"menni,hogy szép,esztétikus dolgokat lássak tőled (köztük a gasztrót is). Köszönöm a dicsérő szavakat.:))

    VálaszTörlés